Próbaórák egész évben
k
ezdő, középkezdő és középhaladó csoportokban
Táncoktatás Felnőtteknek

Tisztelt Érdeklődők!
Kiemelt információk a Próbaórákról!
Az új, teljesen kezdő és a gyorsított újrakezdő csoportok iránt érdeklődők részére!


Tisztelt Érdeklődők!
Három új, teljesen kezdő illetve gyorsított újrakezdő szintű Klasszikus Balett és Jazztánc csoportot szeretnék indítani 2018. október és november hónaptól!

Teljesen kezdő csoportok:
Időpontok:
Hétfőn 18.15 – 19.45-ig (Ez egy csoport, heti egy foglalkozással!)
Próbaórák részletezve:
2018. november 5-én és 19-én Jazztánc
2018. november 12-én és 26-án Klasszikus Balett

Gyorsított újrakezdő csoportok:
Időpontok:
Kedden 19.45 – 21.15-ig (Ez egy csoport, heti egy foglalkozással!)
Próbaórák részletezve:
2018. október 2-án, 16-án
és 30-án és november 13-án Klasszikus Balett
2018. október 9-én
és november 6-án Jazztánc
2018. október 23-án nincs tanítás!
Csütörtökön 16.30 – 18.00-ig (Ez egy csoport, heti egy foglalkozással!)

Próbaórák részletezve:
2018. október 4-én és 18-án és november 15-én Jazztánc
2018. október 11-én és 25-én és november 8-án Klasszikus Balett
2018. november 1-jén nincs tanítás!

A növendékek az egyik héten a klasszikus balett a másik héten a jazztánc tréninganyagával ismerkednek majd az órákon. A két mozgásanyag egyszerre tanulása több szempontból elősegíti az összetettebb és a gyorsabb fejlődést a tánctanulás ideje alatt és más stílusok elsajátításához is biztosabb alapot nyújthat majd a későbbiekben.
Kérem, hogy mind a két különböző stílusú próbaórára jöjjenek el az Érdeklődők kedvezményes próbaóra jeggyel (3.000,-Ft /alkalom), mert így tudnak biztos és megalapozott döntést hozni arról, hogy szeretnének-e az adott csoportba jelentkezni és folyamatosan részt venni az órákon!
A próbaórákra jelentkezés sms-ben: a név, a dátum, az időpont és a telefonszám megadásával lehet, amennyiben megkaptam a jelentkezést, sms-ben visszajelzek.

Kiegészítő Foglalkozások!
Ezeken a foglalkozásokon, csak azok a növendékek vehetnek részt, akik valamelyik csoportba heti egyszer, de rendszeresen járnak az órákra!

Amerikai Sztepptánc (Zárt csoportok!)
Teljesen kezdő csoportot szeretnék elindítani 2018. október hónaptól, de ebbe a csoportba csak a Táncstúdió növendékei járhatnak, akik heti egyszer rendszeresen járnak valamelyik tanfolyamra!
Időpont:
Szerdán 19.50 – 21.20-ig (páratlan héten)

Szerdán 18.15 – 19.45-ig (páros héten)
Próbaórák részletezve:
2018. október 3-án, 10-én, 17-én, 24-én
és 31-én!
Jelentkezés a Próbaórára személyesen vagy sms-ben a szokásos formában.

Speciális BéZs óra (Zárt csoportok!)
Egy Alapozó, Erősítő, Testfejlesztő Tréning!
A test teljes izomzatát átmozgatjuk, nyújtás, lazítás, erősítés, a hajlékonyság és a rugalmasság fejlesztése, az erőnlét javítása és a nőies és plasztikus mozgás kidolgozása, kiegészítő foglalkozásnak tudom ajánlani azoknak, akik a Klasszikus Balett és a Jazztánc órákra járnak!
Időpont:
Szerdán 18.15 – 19.45-ig (páratlan héten)

Szerdán 19.50 – 21.20-ig (páros héten)
Próbaórák részletezve:
2018. október 3-án, 10-én, 17-én, 24-én
és 31-én!
Jelentkezés a Próbaórára személyesen vagy sms-ben a szokásos formában.

A próbaórákra egész évben lehet jelentkezni!

Arra kérek mindenkit, aki most ezeket a sorokat olvassa, és azon gondolkodik vajon merjen-e bejelentkezni a Táncstúdióba egy próbaórára, hogy igen, merjen eljönni egy órára, mert csak a gyakorlatban derül ki, milyen mozgást is végezne szívesen.
Általában elégedetlenek vagyunk önmagunkkal, külső megjelenésünkkel, fizikai állapotunkkal, súlyunkkal, illetve például feltesszük azt a kérdést, hogy képes leszek-e majd lemásolni azokat a mozdulatokat, amit tanár mutat.
Igen, képes lesz! Természetesen az is előfordulhat, hogy az adott mozdulat kivitelezése nem megy rögtön, de az nem hiba, türelmesen időt kell hagyni Önmagunknak a tanulásra! Az egyik feladatom az, hogy a javító tanácsaimmal segítsem a növendékeimet a tanulásban.
Fontos viszont, hogy a növendékben is legyen kitartás, szorgalom, önfegyelem és szívesen, szeretettel, önmagára és a tanárra odafigyelve akarja majd elsajátítani az éppen aktuálisan megtanulandó mozgássort.
A tánctanulás, koncentrált, rendszeres munkát és sok erőfeszítést igényel, mert csak így lehet sikerélménye a növendéknek.
Sok-sok kérdés merül fel mindenkiben, mégis úgy gondolom, azzal veszíthetünk a legtöbbet, ha nem mozgunk minden nap.
A megfelelően kivitelezett mozgás gyógyítja a testet és a lelket is!
Szeretném, hogy a növendékeim a nehéz és megterhelő feladatok ellenére is jól érezzék magukat az órákon, és a különböző stílusú mozgások segítségével feltöltődve, felfrissülve vagy jóleső fáradtsággal távozzanak az órákról.
Mindenkinek meg kell találni a számára megfelelő tanárt és stílust, ezért tartom fontosnak a próbaórát. A teljesen kezdő órára azokat várom, akik tényleg nem tanultak eddig semmit vagy tudatosan újra elölről szeretnék elkezdeni a tanulást, mert bizonytalanok a meglévő tudásukban.
Szeretettel várom a növendékeket a tanfolyamokra, hogy megtanítsam Őket mindarra, amit a hosszú évek alatt, sok-sok csodálatos mestertől elsajátítottam, és átadjam Nekik az aktív pályám és a tanítással eltöltött évek alatt összegyűlt tudásom.
Ajánlani tudom az órarendben meghirdetett órákat, a hátukat fájlaló diákoknak és az ülő munkát végző irodában dolgozóknak és a lábukat fájlaló álló és fizikai munkát végző lányoknak, hölgyeknek egyaránt, illetve azoknak a kismamáknak és anyukáknak, akik már megengedhetik maguknak, hogy heti egyszer eljöjjenek a család mellől és másfél óra alatt átmozgassák a testüket és szellemileg és lelkileg is kikapcsolódjanak a rájuk nehezedő mindennapi feladatok alól.

 

Egész évben szeretettel várok minden érdeklődőt, régi és új növendéket!

Bognár Zsuzsanna
stúdióvezető
+36 (30) 484 23 71

balett oktatás felnőtteknek, felnőtt balett oktatás, felnőtteknek balett oktatás,
felnőtteknek klasszikus balett oktatás, klasszikus balett oktatás felnőtteknek
a klasszikus balett tréninganyagára épülő jazztánc oktatás felnőtteknek,
felnőtteknek jazztánc oktatás
, jazzbalett oktatás felnőtteknek
testfejlesztés, alakformálás, erősítés, nyújtás, a hajlékonyság fejlesztése,
az erőnlét fejlesztése, a testtartás javítása, a hát izomzatának megerősítése,
a szép, nőies és plasztikus mozgás kialakítása és fejlesztése